För ett litet tag sedan lyssnade jag på ett bonusavsnitt av den fantastiska Gäddpodden. Det pratades bloggar och dess uppgång och fall, mer eller mindre. Gäst i avsnittet var Dennis "Esox hunter" Berglund som drev en fantastisk blogg när det begav sig men som la ned den 2013. Det året nämns som då sportfiskebloggen peakade. Man utsåg vad jag tror var för första och enda gången Sveriges bästa sportfiskeblogg, detta presenterades på Sportfiskemässan 2014. Skvalp blev näst bästa sportfiskeblogg då för övrigt, vann gjorde Nicka Hellenberg.

I vilket fall, i det avsnittet av Gäddpodden så nämner Oscar Trowald Skvalp i sammanhanget att denna bloggen fortfarande finns och uppdateras.

Klump i magen. Fint att bli omnämnd men speciellt aktiv har inte den här bloggen varit detta året. Det har knappt blivit något fiske alls för mig detta året. Jag flyttade ned till Skåne från Stockholm förra sommaren och även om jag fick en fin start så har det varit en stor omställning. Jag har lite tappat suget, mycket av min energi har också gått åt till husletande, sedan flyttande och fixande med det nya hemmet. Mina möjligheter utan båt och kännedom har också varit rätt begränsande, tröskeln har helt enkelt varit för hög för mig för att jag ska tycka att det är värt det.

Det är först nu mot slutet av året som jag egentligen har kommit till rätta med mitt hem och mina saker igen, lite för sent egentligen för att komma ut. Jag gjorde några försök för att ta mig i kragen och komma iväg innan höstsäsongen var över men nådde inte ända fram.

Vi får se vad det nya året har att ge, om jag lyckas på att göra en comeback och om glädjen kommer tillbaka.