För min del så var fiskeåret 2010 det bästa hittills. Då mitt fiskeintresse fick en återtändning för ett par år sedan så har det funnits stora framsteg att göra och det gör det fortfarande.

Den 17/4 tog jag min första gädda för säsongen och den 14/11 så tog jag den sista, totalt 124 gäddor. Ett av mina mål för året var att ta över 100 gäddor vilket jag lyckades med. Jag lyckades även att höja mitt PB två gånger, dock så jagar jag fortfarande min första 10+. Mellan första och sista tagna gäddan så blev det inte ett bompass även om det var nära ett par gånger.

På båtfronten blev det också ändring, från en liten båt som maxade sex knop så införskaffades det en Quintrex 540 som gör betydligt mer. Det har öppnat upp möjligheter att utforska nya fiskeplatser längre bort. Något jag har gjort och har lärt känna några nya trevliga platser.

Fiskemässigt så tycker jag att jag gjort framsteg, lärt mig att läsa platser bättre och få en bättre känsla för fisket än tidigare. Från att nästan utslutande köra med jerkbaits så har jag breddat mig något och fått upp ögonen för bl a jiggfiske efter gädda.

Kommande säsong så hoppas jag på nytt PB för gädda, ett extra plus hade varit en 10+. Hade även velat få några gösar, ont om dom i mina hemmavatten. Vore även kul att fiska lite abborre med. Mängden fisk känns inte lika viktig längre men om man ska önska något så säger jag 100 gäddor och 5 gösar.