Sportfiskemässan

+FisheEco gjorde ett fantastiskt jobb tillsammans med Igelkott Film och filmade under hela Sportfiskemässan i Jönköping, man kan se dessa filmer på denna sida. Då de sändes live så kunde man även chatta och ställa frågor till den som intervjuas.

Jag har valt ut några videos som jag tycker var extra bra här nedan. Men vill man ha den fulla live-upplevelsen eller om man vill se samtliga klipp så bör man alltså besöka denna sida.


Intervju med Claes "Svartzonker" Claesson – om fiskeåret, hans samarbete med Abu och lite nyheter.


Intervju med Jimmy Lindahl från CWC – om hans eget fiske, fiskevård och den nya spöserien BFT Roots från CWC.


Lång intervju med Torbjörn "Buster" Odén – Pratar om sitt eget fiske, betesbygge samt visar nyheter från Bios. Även en hel del snack om vertikalfiske efter gös och nyheter på den fronten från Daiwa på spöfronten och rullfronten med T3-systemet. Missa inte proffsfrågorna som undertecknad ställde.


Intervju med Håkan Fransson i sin Tracker. Det pratas mycket vertikalfiske efter gös såklart och nyheter från Abu. Men även en del vertikalfiske och annat fiske efter gädda och röding.


Intervju med Cecilia Grönberg om hennes bakgrund och fiske. Det blir mycket gössnack om teknik och betesfavoriter samt nyheter från CWC.


Erik Ohlsson pratar om "Ge fan i våra vatten" och visar upp den nya ambassadeuren


Intervju med Stephan "Dansken" Nielsen som driver Sporting i Örebro. Det blir presentation av deras nya butiksrulle och spö samt lite som Stephans egna fiske.


Intervju med Jörgen Larsson som pratar vertikalfiske efter gös, röding och även gädda. Det blir även lite produktnyheter från Fairpoint.