På Svartzonkers Facebooksida kan man läsa om hur det går med de försenade fabriksgjorda McRubber. Claes tröttnade helt enkelt på den första fabriken som orsakat förseningarna och givit massa tomma löften så han var nyligen i Kina och besökte en annan bättre fabrik med lång tradition av tillverkning av gummibeten som ska ta över arbetet. Det innebär dock ytterligare förseningar och tidsplanen framöver ser ut så här. I början av februari kommer tre enklare färger i begränsad upplaga ut i butik (blå/pearl, svart/pearl, röd/pearl). I början av mars kommer fyra färger till och sedan i slutet av mars kommer samtliga tretton färger finnas i handeln. Vi håller tummarna för detta och att det flyter på smidigare framöver för den gode Svartzonker!

Ytterligare en uppdatering är att plastversionen av McTail går in i ett nytt kapitel. Hela produktionen av plastbeten flyttar till USA från Asien och först ut är McTail. Den kommer att bli handmålad, handviktad och handgjuten i solid ABS plast vilket gör att den inte kan läcka eller spricka på samma sätt som de nuvarande plastbetena. Mycket handpåläggning och kärlek för dessa plastbeten helt enkelt. 15 st heta färger kommer och förhoppningsvis kommer det finnas ett gäng till sportfiskemässan.

Här nedan är några av färgerna och de ser riktigt fina ut. Kolla in Svartzonker på Facebook för fler bilder och mer info.

abborre

brown

rosa