stampe

Stampe på mässan 2013

Kristian "Stampe" Stam meddelade på Facebook igår att efter Sportfiskemässan så kommer han att sluta sälja beten. Att bygga kommer han att fortsätta att göra men då för egen skull endast. Vill man ha tag på ett bete från Stampe så är det alltså läge nu på mässan om man inte vill jaga på begagnatmarknaden där priserna nu troligtvis kommer att gå upp.

Själv skrev Stampe följande:

Man ska sluta när man ligger på topp heter det ju. Och det är precis vad jag ska göra också. På Sportfiskemässan, fredag den 21 mars kommer det att vara sista gången jag säljer mina beten. Jag kommer alltså inte sluta bygga, bara sluta sälja. Anledningen till detta är att jag vill ägna mer tid åt att hitta på nya beten och metoder samt göra dom ändå bättre och finare. Jag kommer också gå tillbaka till trä. Troligtvis kommer jag också försöka göra fiskmodeller. Samt kanske lite annat skoj. Om jag har lust. Annars ska jag fiska och umgås med familjen.

Personligen så äger jag inte så många Stampe-beten men de jag har är verkligen sinnessjukt fina, alltså sätta upp väggen fina. Vi får väl hoppas och se om Stampe gör en comeback om ett par år. Tack för alla fina beten som byggts över åren!

Stampe Mammon

Stampe Mammon som jag köpte förra året på mässan av Kristian

Stampe Mammon

Stampe Mammon

Stampe Manson

Stampe Manson, äldre bete som jag fortfarande håller väldigt högt