Sportfiskemassan_banner

Nu på fredag slår Sportfiskemässan upp dörrarna i Kista, Stockholm. Det kommer som vanligt finnas massor av nyheter från diverse tillverkare och leverantörer tillgängliga att klämma och känna på. Uppvisningar och demonstrationer i dragbassängen och på kastbanorna samt föredrag på stora scenen kan man också räkna med. Det kommer finnas havsfiske, mete, flugfiske och allt du kan tänka dig inom fisket uppdelat på olika "torg". Kortfattat så finns allt för fisket här utom själva fisket, så besök mässan och ta tid på dig så du inte missar något.

Nytt för i år är en blogg-gata där ett gäng handplockade bloggare kommer att finnas. Två av dessa är precis som Skvalp med i finalen för "Sveriges Bästa Sportfiskeblogg 2014" som avgörs på lördagen.

För er som inte kan vara på plats men ändå vara delaktiga så kan ni kolla in +FishEcos Youtube-kanal. Där kommer livesändningarna från mässan att finnas tillgängliga, både före och efter mässan.

Öppettider:
Fredag 21 mars: 09.00-17.00
Lördag 22 mars 09.00-18.00
Söndag 23 mars 10.00-16.00

Biljettpriser:
Vuxenbiljett: 160 kr
Barn 7-18 år: 80 kr
Barn under 7 år: Gratis i målsmans sällskap
Familjebiljett 2 vuxna, 2 barn: 350 kr

Är du medlem hos Sportfiskarna så får du 40 kr i rabatt på inträdet mot uppvisande av giltigt medlemskort. Gäller såvitt jag förstår endast vid betalning i entrén och inte vid förköp. Läs mer om rabatten här

Du kan köpa din biljett i förhand på följande sida. Du får då en biljett som du behöver skriva ut eller en mobilbiljett om du anger ditt telefonnummer.

Hallplanen eller kartan över mässområdet nedan kan du ladda ned som PDF på denna sida

Besök även mässans officiella webbsida för mer information.

sportfiskemassan_2014_karta