fiskedestination2

TV12 visar just nu serien "Fiskedestination" med Johan Broman och Fredrik Sjöblom. I de två första avsnitten så åker de till Åland och fiskar gädda i ett avsnitt och havsöring i det andra. I de två senaste avsnitten så reser de till en personlig favorit, nämligen till Rügen i Tyskland och jagar storgädda. Där fiskar de med superstar-guiden Robert Balkow och det kommer upp några fina gäddor, även om det som ofta i Rügen är guiden som tar en av dessa. Under deras fiske tas det en gädda på 129cm och 21,4 kg i en annan guidebåt. Det är en skaplig fisk det.

Igenkänningsfaktorn är hög och de kommer med en del trevliga tips om vad man ska tänka på och hur man tar sig dit. Alltså ett reseprogram med fiske i fokus.

Nu har dock den senaste reprisen av detta program gått. Hur göra man då om man vill se det? Jo programmet finns på TV4 Play dock endast med deras premiumtjänst som man får betala för. Fear not! Den första månaden är gratis, så har man inte testat tjänsten så kan man göra det för att sedan avsluta tjänsten utan bindningstid. Då får man även tillgång till serierna "Fiske lite djupare" och "Fiske" som visats tidigare.

Fiskedestination visas på onsdagar 18:30-19:00 på TV12 i åtta delar.

Fiskedestination Rügen del 1 på TV4Play
Fiskedestination Rügen del 2 på TV4Play