Claes "Svartzonker" Claesson åker strax till USA för att slutföra arbetet med nya svartzonker-tailen och biggi-tailen. Nu har du möjlighet att vara en av de första att äga någon av tre första tailarna och samtidigt göra en god gärning.

Claes kommer att auktionera ut tre paket beståendes av en biggi-tail och en svartzonker-tail i färgen "blomman edition". Utöver detta ingår det även en keps, lite tailar, paddlar, stickers och ett signerat idolfoto. Alla pengar går oavkortat till Majblomman.se. Auktionerna har sparkat igång på Facebook och fungerar som så att man skriver sitt bud under respektive bild som en kommentar på Facebook. De slutar den 20:e januari 2015 klockan 23:59 och den med högst bud då vinner.

Läs mer om auktionerna på Svartzonkers Facebook via länkarna nedan.

Auktion nr 1
Auktion nr 2
Auktion nr 3

Foto: Svartzonker Swedens Facebook

Foto: Svartzonker Swedens Facebook

Uppdatering 1: Zlatan himself gick precis in med ett bud på 5000kr. Han har fått blodad tand efter att ha haft gäddmys med Claes. Med det så tog han över ledningen från mig på en av auktionerna och jag har aldrig varit närmare Zlatan än så här:

sz_auktion_zlatan

Uppdatering 2: Zlatan själv blev överbjuden på alla tre auktioner och nu börjar det skrivas om det i pressen. Som i Borås tidning som skriver om "Boråsare mot Zlatan i fiskestrid".

Uppdatering 3: Nu har även Metro skrivit om det hela och jag fick vara med på ett hörn när jag blev uppringd och fick dela med mig om vad jag tyckte om att bli överbudad av Zlatan. Läs artikeln här

Ytterligare en som gav sig in i budgivningen på en av de andra auktionerna var Fredrik Johansson. Även hans bud fick ett överbud av Zlatan.

– Han ägde mig. Personligen kommer jag aldrig komma närmre Zlatan än en kommentar på Facebook. Det kändes tungt, säger Fredrik.