fisheco_live

FishEco gjorde som vanligt ett bra jobb med live-sändningar och intervjuer från Sportfiskemässan. Perfekt för dom som inte kunde gå på mässan. Jag var där men det är svårt att hinna med att prata med alla så jag tycker det är fint att kolla dessa intervjuer i efterhand.

Svartzonker pratar om sitt fiske och produktnyheter från både Abu och sitt egna företag. Det blir McMio Beast, skruvskallar med haksked, stingers, viktade skruvvikter, mcrubber shad och annat gottis.

Trumman och Trueglide med nyheter från CWC som lågprofilaren BFT Instinct X7 samarbetet med Trueglide med mera.

Albin Sharghi från CWC med fler nyheter från CWC, det blir en hel det snack om abborrfiske med piglet shad, spöserien BFT Perception och så de nya gummibetena under flaggan "Softbait by StrikePro"

Henrik Karlén och Lasse Cajander från Abu pratar om multirullar som Revo Toro Beast, haspelrullar och spöserier som Veracity och Villain. Även nyheter från Berkley som tex uppfräshade Pulse Shad.

Joel Abrahamsson från Abu Garcia pratar en del om att hitta tillbaka till glädjen för gäddfisket, havsfiske från kajak och att skala bort excesser och göra det mer basic. Det blir även lite produktnyheter som kanske mer är klassiker i ny tappning, Hi-Lo och Atom.

Håkan Fransson och Evelina Henriksen från Abu Garcia pratar sitt fiske och produktnyheter som nya Veritas spöna, Ge fan i våra vatten rullen, haspelrullen Penn Clash och Volatile-spöserien.

Anton Tsvetkov från Team Abu pratar om olika fiskemetoder och en hel del kajakfiske.

Ove Johansson Rapala Proguide och det blir mycket trollingsnack men även andra produktnyheter för tex abborre.

Jörgen Larsson från Westin pratar om att ha gått över mer till abborrfiske från gösfisket och senaste tidens fiske då han bland annat tog två tvåkilos-abborrar och en 13+ gädda och en 14+, på samma dag!! Sen blir det en hel del produktnyheter från Westin som jiggar Ring Teez, wobblern Rawbite, klassisk tandemspinnare, kombinerad avkrokningmatta/fiskvagga och mycket annat.

Calle Rosslin från Darts pratar abborrfiske, beten och metoder för detta, bla om den intressanta Neko-riggen.

Christer Borg från Älvräddarna pratar om kampen för att rädda och skydda våra älvar och åar från den skadliga kraftutvinningen och andra faror.

Markus från Leech Eyewear berättar om företaget och produktnyheter