Det börjar dra ihop sig för deltagarna i första säsongen av PikeFight. Trosa och Mälaren är avklarade och nu är det dags för Östhammars skärgård. Har du missat de tidigare avsnitten så hittar du samtliga avsnitt av PikeFight här.

Team Storm tog sig segrande från Trosa och Team Söder gjorde en rejäl spurt på Mälaren och tog hem den segern. I Trosa var det lite segare fiske för lagen och på Mälaren var det imponerande fiske där de tre bästa lagen hade över 467cm gädda. Det var bara Team Storm som hamnade lite på efterkälken. Men de var också helt gröna på vattnet till skillnad från de andra lagen.

Så här har poängen fördelats fram tills nu:

Dag 1, Trosa
Team Storm, 401 cm – 4 poäng
Team Söder, 393 cm – 3 poäng
Team Westin, 379 cm – 2 poäng
Team Abu Garcia, 373cm – 1 poäng

Dag 2, Mälaren
Team Söder sportfiske, 480 cm – 4 poäng
Team Westin, 468 cm – 3 poäng
Team Abu Garcia, 467 cm – 2 poäng
Team Storm, 405 cm – 1 poäng

Total ställning inför den sista fiskedagen och de två sista avsnitten:

Team Söder, 7 poäng
Team Westin, 5 poäng
Team Storm, 5 poäng
Team Abu Garcia, 3 poäng

Big Five - längd på fem längsta fiskarna över de tre dagarna. Dessa poäng delas ut efter att den sista fiskedagen är avklarad.

Team Söder, 481 cm – 4 poäng
Team Westin, 468cm – 3 poäng
Team Abu Garcia, 467 cm – 2 poäng
Team Storm, 417 cm – 1 poäng

Det ser alltså väldigt ljust ut för Söder sportfiske men mycket kan hända på den sista fiskedagen. De har dock redan nu en väldigt bra totallängd inför Big five och leder poängtavlan i övrigt så nu är det de andra lagen som får jaga lite och det kan vi nog vara säkra på att de gör. Nu kör vi igen!