I slutet av februari så kommer Svartzonker att slå upp dörrarna för en betesbyggarkiosk som kommer börja med att sälja det som behövs för att gjuta gummibeten men tanken är att det ska finnas det mesta som behövs för bygga beten i kiosken framöver. "Kiosken" kommer att vara en webshop men även ett fåtal butiker kommer att vara återförsäljare.

Betesbyggarkiosken

På spöfronten så kommer det komma fler spön till Classic-serien och tre stycken nya spön till "The Black Series" i prisklassen 829-899 kr, väldigt prisvärda spön, dessa tre senare är:

– "Silver" 9' 10-40 gr haspel
Ett allroundspö med ganska snabb action tänkt till bla Havsöring

– "Heavy jigging" 8'6" 30-80 gr haspel
Snabbt spö till gädda för finlir med gummi och annat

– "The Downsizer" 7'9" 30-90 gr spinn
Gäddspö för alla typer av mindre beten

På betesfronten kommer det också hända en hel del saker.

Ticsaren i storlekarna 11 cm, 14 cm och 17 cm kommer i 10 st färger, utrustade med vmc krok. Rekommenderat pris är 139-179 kr.

De tio färgerna på Ticsaren

Ticsaren i förpackningen

Squarepusher 11 cm kommer även den i 10 stycken färger, utrustade med vmc krok. Rekommenderat pris 159kr.

Squarepusher i sina tio färger

Uv squarepusher

Både Ticsaren och Squarepusher är gjorda i solid ABS med foam för att bli så hållbara som möjligt med en genomgående rostfri wire och zink vikter. ABS:en i kombination med foam gör dom inte bara hållbara utan ger dom samma densitet som trä vilket i sin tur ska ge dom samma lättfiskade och attraktiva gång som träbetena. Dessa beten pallar enormt mycket stryk och är även som gjorda för saltvattens fiskar som GT och andra torpeder.

Vibrating Bass är en 7 cm och 18 grams munsbit för alla typer av predatorer men mest tänkt för abborre. Så kallad "lip less crank". Ett vibrationsbete med två olika positioner för beteslåset som gör att gången blir lugn eller hård. Den kommer med VMC krok och är även super för pimpling eller varför inte till pilk. Rekommenderat pris 59 kr och kommer i 8 färger.

Vibrating bass

Det kommer nya färger på de lösa tailarna. Äntligen så kommer dom som tvåfärgade dvs laminerat och så kommer det tre nya modeller. Big tail Jr och två nya jerk tailar.

Det kommer även fyra nya standardfärger på Mcrubber. Dessa är Lemon head, Spotted coward, Whitefish och Old school perch. Utöver dessa kommer det som sagt fler spön till classic serien, nya jiggskallar, färgade screw in dots med mera med mera och massa kärlek hälsa Claes.