Så var den första halvan av dag två över, och nu är det dags för eftermiddagen och även för att dela ut poäng den andra gången under tävlingen. Om du missat de tre tidigare avsnitten av Pike Fight 2017 så hittar du alla avsnitt av Pike Fight här. Texten nedan kan innehålla spoilers från de första avsnitten.

Poängställningen efter dag 1 är enligt följande:
1. Söder sportfiske, 5 poäng samt tävlingens två längsta fiskar inför Big Five
2. Abu Garcia, 4 poäng
3. Svartzonker, 3 poäng
4. Storm, 2 poäng
5. Westin, 1 poäng

Ställningen dag 2, efter endast halva dagen fiskad

Under förmiddagens fiske i Furusund så har Söder sportfiske dragit ifrån ytterligare och är tillsammans med Abu Garcia de enda lagen som fiskat fullt. Söder har redan tagit tre fiskar över 90 cm med en fisk på 98 cm i topp och ligger redan nu på 441 cm. De ligger även riktigt bra till i Big Five, där de redan innan hade de längsta fiskarna. Det kommer att bli tufft för de andra lagen att hänga på. Det lag som ligger närmast både poängmässigt och för dagen är Abu Garcia och de har även fiskat närmast Söders rent geografiskt under denna fiskedag. Bland de andra lagen så var det mest dramatiska som hände att Ronny brände en riktigt fin fisk vid båtkanten, aj vad ont i hjärtat det gjorde att se.

Det är dags att sålla agnarna från vetet, avsnitt 4, poängutdelning i Furusund. Nu kör vi!

Du vet väl att du kan köpa biljetter till biovisning av finalavsnittet samt hitta prylarna lagen använder hos Söder sportfiske.