Så var det över, Pike Fight 2017 är avgjort och vinnarna blev inte helt oväntat Söder sportfiske som fiska extremt bra och jämnt under hela tävlingen. Några som också fiskade extremt jämnt och bra var Abu Garcia som låg dom hack i hälen under hela tävlingen. Det sista avsnittet kan vara ett av det mest spännande som filmatiserats i sportfiskeväg och med en hel del minnesvärda sekvenser. Som när Mikko attackeras av spindel mitt ute på vattnet eller som när Nicklas helt tappar talföret efter att ha haft kontakt med en bättre fisk.

Resultatet

Vill du se alla tidigare avsnitt av Pike Fight inklusive finalen (den tåls att se fler gånger) så hittar du dom på denna sida: alla avsnitt av Pike Fight

Jag var på biovisningen i Filmhuset som var slutsålt. Extremt kul att se så många intresserade och en stor upplevelse att få uppleva finalen tillsammans med dom på en så stor skärm. Innan det drog igång så lottades det ut lite priser, och jag lyckades plocka hem den första vinsten som delades ut och det var ett gädd-kit som Tobias Fränstams fiskade med mycket under Pike Fight, inte just det spöet och rullen men samma. Abu Garcia Volatile Pike 802XH 50-200gr och en Revo Toro S. Spöet passade fint ihop med de två andra spöna jag har från Volatile-serien och en lågprofilare från Abu tackar man ju inte nej till.

Utöver detta så delades en Revo Toro Beast ut, spön från Westin, två grymma muskyspön från Svartzonker, Elektronik från Lowrance, solglasögon från Leech och kanske det roligaste. En dag i båten med Mikko och Mathias på ett av Pike Fight vattnen och att få vara med en dag i Söders båt under nästa Pike Fight som alltså blir av nästa år. I väntan på det så är Perch Fight färdiginspelat och ska nu "bara" redigeras ihop av grymma Freewater Pictures. Den kommer att dyka upp sen vinter, vår kommande år.

Fulsatt i väntan på at det ska dra igång

Vinst!

Stort tack till Söder sportfiske, de andra deltagande lagen och Freewater Pictures för att ni skapat sådan fin magi i sex veckor.