Sun City Predator Show i Karlstad gick i graven för några år sedan. Ur askan reser sig nu Bait Bash som kommer att gå av stapeln den 23-24 februari 2019.

”Nu börjar en ny resa med en nytt koncept och nu med en ännu större besättning vid rodret. Det blir en hyllning till hantverket, beten, prylarna och allt där i mellan. Föredrag och fiskesnack. Ett riktigt fiskekalas helt enkelt!”

På nya Bait bash så kommer det vara mer fokus på betesbyggare och betesbyggande än tidigare. De kommer t ex ha så man kan gjuta och måla på plats. Även gott om utrymme för att testa beten men de kommer också köra hårt på föredragen som varit lyckat sen tidigare.

På Sun City Predator Show så var det ett moment som hette just Bait Bash. Det var en tävling för de betesbyggare som ville ställa upp i den med sina beten. Det tävlingsmomentet kommer att finnas kvar och mer information om det kommer längre fram.

Gör en markering redan nu i kalendern. Det där ismetespasset du tänkt ha då skulle ändå ha sugit och kom ihåg, solen skiner alltid i Karlstad.