Det börjar dra ihop sig och i detta fjärde avsnitt så kommer poängen delas ut för den andra av de tre sjöar de fiskar på, Boren ska avgöras. Detta innebär också att hälften av tävlingen alla poäng kommer att ha delats ut i programmets slut.

Har du inte sett avsnitt ett eller två av Pike Fight 2018 så hittar du dom på denna sida. Här nedan följer spoilers från dom avsnitten men inget från det tredje.

I Roxen var det en jämn kamp mellan Abu och Rapala där Abu stod som segrare med makalösa 505 cm. I Boren så såg det lite annorlunda ut. Abu hade riktigt svårt att hitta fisk medan Rapala fortsatte att fisk bra och även Svartzonker gick det bra för som är det enda lag som fyllt pappret och med det ledare. Rapala är dock tätt efter och med ett bättre snitt så får de bara en godkänd fisk till så går de upp som ledare. Hela eftermiddagen är kvar så mycket kan och kommer hända i detta fjärde avsnittet.

Ställningen för Dag 2 – Boren är alltså just nu:
5 poäng Svartzonker
4 poäng Rapala
3 poäng Söder sportfiske
2 poäng Westin
1 poäng Abu

Dag 1 - Roxen
5 poäng – Abu: 505 cm
4 poäng – Rapala: 494 cm
3 poäng – Svartzonker: 467 cm
2 poäng – Söder: 460 cm
1 poäng – Westin: 427 cm

Snoken i lag Svartzonker med deras längsta fisk på 96 cm i avsnitt 3

Men nu ska alltså Boren avgöras och poäng ska delas ut för andra gången i tävlingen, en riktigt viktigt milstolpe för efter dessa poäng så har hälften av alla poäng delats ut. Nu kör vi

Du vet väl att du kan köpa biljetter till visningen av finalavsnittet där deltagarna och massor av andra gäddnördar kommer att hänga. Det lottas även ut en del fina prylar.

Köp biljett här