Så var både Roxen och Boren avklarade och kvar är bara den sista sjön, sist men absolut inte minst – Vänern.

Har du bott under en sten och missat de tidigare avsnitt så hittar du dom här. Här nedan följer spoilers från avsnitt 1-4 men inget från avsnitt fem.

Efter en stark förmiddag på Boren i avsnitt tre så ledde Svartzonker. De var det enda lag som fiskat fullt. Det såg dock riktigt bra ut för Rapala som hade ett bättre snitt men saknade den sista fisken. Vad som hände efter lunch hade nog ingen riktigt väntat sig. Westin knäckte koden med ett mindre bete, Ricky the Roach. Svartzonker fortsatte fiska bra och Söder hade en makalös avslutning. Abu som hade haft det trögt under förmiddagen fick aldrig riktigt till det och Rapala hade det också trögt under eftermiddagen även om de lyckades fylla pappret.

Eftersnack med Rapala efter dag 2 på Boren

Eftersnack med Abu efter dag 2 på Boren

Om vi kollar på poängen så var det en väldigt intressant sak som hände, jämfört med dag ett så blev placeringarna de exakt omvända dag två och det ger att alla lagen har exakt lika många poäng inför dag tre, nämligen 6 poäng var. Abu Garcia ligger dock bäst till i Big Five med en topp på 112 cm och hela tre fiskar över metern. Totalt har de den längd som Söder sportfiske vann Big Five på förra säsongen, 505 cm men då återstår alltså en hel fiskedag. Det är extremt jämt och helt öppet för alla lag att vinna.

Resultatet dag två, Boren:
1. Westin 450 cm - 5 poäng
2. Söder 439 cm - 4 poäng
3. Svartzonker 429 cm - 3 poäng
4. Rapala 418cm - 2 poäng
5. Abu Garcia 293 cm - 1 poäng

Resultatet dag ett, Roxen:
1. Abu Garcia 505 cm - 5 poäng
2. Rapala 494 cm - 4 poäng
3. Svartzonker 467 cm - 3 poäng
4. Söder 460 cm - 2 poäng
5. Westin 427 cm - 1 poäng

Resultatet dag 2

Big Five efter dag 1 och 2

Sällan har något varit så spännande som läget i Pike Fight inför det sista avsnittet. Kommer Westin Daniel få behålla maten, tar solkrämen helt slut i Rapalas båt eller kommer Henke piska upp fem metersgäddor på de fem sista kasten. Det och mycket mer i avsnitt fem som du ser här, nu är det dags för Vänern!

Du vet väl att du kan köpa biljetter till visningen av finalavsnittet där deltagarna och massor av andra gäddnördar kommer att hänga. Det lottas även ut en del fina prylar.

Köp biljett här