Förra veckan var jag inne i Fiskarnas Redskapshandel i sthlm och såg att de hade ett par extremt lätta stövlar som jag klämde och kände lite på. De var inte fodrade utan bara lite ludna på insidan. Sen såg jag idag att Fiskenyheter.se hade skrivit om ett par lättviktare från Wiggler vid namn Igloo Termo. Dessa finns att köpa på Nymans fiske & fritid.

När det är lite kyligare ut så tycker jag att det är extremt viktigt att håll sig torr om fötterna. Förra julen så fick jag de bästa stövlarna jag ägt, nämligen ett par Power Original stövlar som är fodrade och har en tjock sula. De är extremt sköna att ha nu till vinterfisket. Jag har sett att Olssons Fiske har dessa för 699kr. De är rätt vanliga så de borde inte vara så svåra att få tag i.

Nackdelen med Power Original stövlarna är just att de är fodrade och de kan bli väldigt varma om det inte är rejält kallt ute. Igloo Termo verkar inte direkt vara sommarstövlar de heller. Därför är jag lite intresserade av något tunnare stövlar. Någon som har ett bra tips på sådana?

Power Original vinterstövel