Det har inte blivit så mycket fiskande för mig den senaste tiden, dels pga sommarvärmen och dels pga att jag har haft så mycket annat för mig.

Nu senast så var jag iväg på en liten paddeltur här i stockholms mellersta skärgård. Vi hyrde kajaker på Ingmarsö och tänkte paddla runt lite och se platser som man inte varit på. På fredagen skulle vi paddla ut och på söndag kväll skulle vi vara tillbaka.

Vi tog oss till Kallskär och tillbaka med lite omvägar. Det största äventyret var att Patrik kajak tog in vatten i det bakre facket och visade sig vara vattenfylld när vi passerade en av de större sträckorna.

Jag tog med mig ett tvådelat haspelspel som jag hade i kajaken. Tog två gäddor, en på kvällen och en vid fyratiden på morgonen då jag inte kunde sova för att det var så varmt. 1,5-2 kg vägde båda och de tog på en brun gammal Abu Hi-Lo wobbler.

Det var en skön tur och vi hade grymt tur med vädret med. Blev lite sugen igen på att köpa en kajak. Vi får se hur det blir med det. Just nu håller jag på och sätter ihop allt på Quintrex 540 som anlände i fredags.