När jag var ute sist så regnade det en hel del och då drog jag på mig ett mer rejält regnställ jag hade liggandes i båten. Det var ett relativt billigt regnställ av märket Blue Wear inhandlat på Jula. Jag köpte det just för att ha det som reserv liggandes i båten.

Första gången jag skulle sätta på mig detta regnställ så lossnar en av tryckknapparna på jackan och strax efter det går själva tyget/PVC:en sönder vid en av knapparna. Jackan mer eller mindre faller i bitar så det blir fler revor i den. Efter några timmars användande spricker slutligen byxorna i skrevet då jag ska ta ett steg upp. Denna reva blir större och större ju mer jag rör mig och till slut påminner byxorna om "chaps".

Nu kostade ju detta ställ bara 129:- men jag tycker att man kan förvänta sig något mer av det. Kan vara så att jag fick ett måndagsexemplar, men det var ju inte bara en sak som strulade och det var både byxor och jacka, tyg och knappar. Kan inte riktigt rekommendera någon att köpa detta ställ. Nu börjar det bli säsong för flytoverallen och till nästa säsong ska jag nog köpa ett något rejälare regnställ.

Regnstället hos Jula