Fiskesnack.com är ett av de större forumen för sportfiske om inte det största om man räknar till aktivitet, medlemmar och besök. Anders Bergman som driver forumet skapade en forumtråd igår där han söker efter någon som är villig att köpa och ta över ägarskapet över forumet. Anledningen uppges vara tidsbrist då Anders driver Fiskesnack vid sidan av.

Man får hoppas att den nya ägaren kommer förvalta forumet på bästa sätt och att det fortsätter att vara ett så bra forum som det är. Om man ska spekulera lite så har Fiskejournalen idag ett annat forum som heter Sportfiskeforum.se. Skulle man kunna tänka sig att de är intresserade av att ta över Fiskesnack.com och slå ihop de två olika forumen till ett. En sportfisketidning känns som en ganska trolig ägare, vi har inte så många idag och de inte är inte så etablerade på nätet. En annan tanke vore att någon annan fiskesajt tar över detta forum, som t ex Fiskenyheter.se eller +FishEco. Sedan har vi även Sportfiskarna som jag tror skulle kunna vara en bra ägare.

Fiskesnack.com grundades den 27/8 2002 och har idag 22000 medlemmar. Antalet unika besökare varierar mellan 60 000 och 120 000 per månad beroende på säsong, siffror från Google Analytics.

Forumtråden om Fiskesnacks ägarbyte här