Vi är några sportfiskeintresserade som brukar prata om fiske på Twitter, man delar med sig av korta fiskerapporter när man är ute och pratar om utrustning och annat.

Förra året så drog Jonathan ihop en fisketräff för intresserade på Twitter, jag nappade inte då men efterlyste en liknande tillställning i år. Vi bestämde ett datum och Jonathan bjöd in till sitt närområde. Inbjudan lades ut på Twitter och sedan även på Facebook. Det blev fiske från land, även om själva fisket var centralt så var även den sociala biten det, att träffas och umgås, då kändes landfiske givet.

Vi möttes upp för gemensam färd till fiskeplats, Jonathan och Hemming hade lokalkännedom och ledde oss till olika platser. Rätt snabbt kom de första abborrarna upp, inga bjässar direkt men ändå napp. Det blev en del snack och studering av varandras tekniker och utrustning. Jag gick över från att fiska abborre till att fiska gädda lite då och då och det gav till slut utdelning. Först tappade jag en, strax efter det så krokade jag en rätt fin strax under tre kilo. Jag tappade ytterligare en kilosgädda något senare. Jonathan tappade även en fin gädda som drog in i vassen. Abborrfisket tog David hem som krokade ett par fina abborrar.

Det var ett roligt initiativ och det är alltid kul att träffa nya personer att fiska med. Vill man vara med och prata fiske på twitter så är det bara att använda sig av hashtaggen #fiske


Liten borre blev första fångsten


Snäcka, bonuspoäng för svårighet


David med dagens största borre


Jag med gädda. Foto: David