I helgen så hölls Sportfiskemässan, tillbaka i Stockholm igen efter att ha varit i Jönköping förra året och i Sundsvall året innan det. Om man inte gick på mässan så har +FishEco täckt det mesta med webbtv och artiklar. Det finns inte så mycket att säga som inte redan sagts där. De har samlat alla videos från Sportfiskemässan på denna sida.

Jag besökte mässan på fredagen på kvällen, det var den första mässdagen och den dag då det brukar vara minst med folk. Det var riktigt bra i år med många bekanta ansikten och mycket att se och känna på. Jag hann med att prata med några av utställarna och köpa lite prylar men det blev lite stressigt. Hade gärna sett att det varit öppet till åtta på fredagen och inte bara till klockan sex.

Prylmässigt så blev det några gummibeten inhandlade hos Attitude Baits monter och några handgjorda beten. Det blev även ett nytt spö, ett Grim Reaper från Söder Sportfiske. Förra året så köpte jag mitt Yasei dropshot på mässan av Söder sportfiske och det var nog mitt bästa köp. Vi får se om detta blir ett lika bra.


Gigantiska akvariet där man även visade beten


"Dansken" var nöjd med Attitude Baits monter som hade runt 35 000 beten.


Kända ansikten lite här och där


PeWe-Tail, grymt bete som man kan läsa mer om på denna sida


Gamla Zaltar i Attitude Baits monter, lackade av Svartzonker


Söder Sportfiskes monter


Olle visar upp sin (och Huntyard Berras) Busterfärg


Svartzonker Abu, det var på håret att betena hann komma och det snackades en del om dessa. Claes verkade riktigt nöjd att ha fått ut dom.