När vi var nere på Rügen förra veckan så hade vi ju en hel del dötid på land. Claes "Svartzonker" Claesson som var på plats hade med sig ett gäng McRubbers som han glatt visade upp och demonstrerade i hamnen. De såg riktigt fina ut och de är på gång ut till butikerna nu, även om de är väldigt försenade så ska det nu vara på väg. Faktiskt, på riktigt!

Ett tecken på detta är att tidningen Fiskefeber nu går ut och har lagt till tre finfina specialfärger av McRubbers som ett prenumerationserbjudande. De kommer att levereras i januari lovar de dyrt och heligt. Vi borde se de vanliga färgerna i butik snart de med, men det har ju sagts tidigare, för min egen del är säsongen över för i år så nu spelar det inte så stor roll när de kommer. Här kan du se färgerna på de fabriksgjorda McRubbers.

Passa på att önska dig en prenumeration av Fiskefeber i julklapp så får du McRubbers nästan på köpet, om de väljer McRubberserbjudandet vill säga. Det stora paketet kostar 549:- och innehåller åtta nummer av tidningen och sex McRubbers (två av varje färg). Det lilla paketet kostar 329:- och innehåller fem nummer av tidningen och tre McRubbers.

Nappa på erbjudandet här!

Uppdatering: Ytterligare strul som till slut ledde till fabriksbyte och ny tidsplan kan ni läsa om här: statusuppdatering gällande fabriksgjorda mcrubbers.

fiskefeber_mcrubbers