För dig som tröttnat på att dra din ismetespulka och tycker det är lite för obekvämt med fyrhjuling så finns The Wilcraft. Det är en slags amfibiefyrhjuling med cabriolet. Du kör alltså ut på isen med den, borrar dina hål, fäller upp tältet och sänker ned betet. Du behöver knappt lämna förarsätet för att få fiska och den är dessutom mer eller mindre giltig att köra genom McDonalds drive-through med. Närmare den amerikanska drömmen än så här går det knappt att komma!

Säkert att brumma ut på isen med denna kanske du undrar. Svaret på det är att den flyter och har dessutom fäste för en elmotor för vattendrift. Känns fint speciellt nu när isen börjar bli rutten. Wilcraft marknadsför även för jakt, vilket det säkert passar bra till, framförallt när man har fällt sitt byte och vill ha hem det.

Tyvärr så går inte denna fantastiska amerikanska produkt att köpa utanför 'murica, än. Priset är även det rätt oklart, men vad spelar det för roll egentligen? Kolla in bilderna och videon nedan eller The Wilcrafts webbsida för mer information.

wilcraft_1
Fordonet med en elsnurra i fören för vattendrift

wilcraft_2
Som en liten stugby på isen

wilcraft_3
Den flyyyter!

wilcraft_5
Vroom!