Om du någonsin funderat på varfär det kan vara en dålig idé att vara ute och fiska när det åskar så kommer här en skrämmande berättelse och tillhörande bilder på varför det är en dålig idé.

Gabe Neal och hans sjuttonåriga son Christian Neal var ute och fiskade på Lake Harrisonville. Det var lite dåligt väder men de trodde att det värsta passerat dagen innan, ack så fel de hade. Blixten slog ned och Gabe räknade till fyra sekunder och hann tänka "det var rätt nära" innan blixten slog ned igen, denna gång i hans son Christians spö.

"About the best way I could describe it is if someone hit you in the chest with a sledgehammer," berättar fadern Gabe Neal. "And I was in the water immediately – 'boom' and in the water."

"And I felt like someone had just beat me and lit me on fire," berättar sonen Christian Neal. "I was paralyzed from the waist down. I couldn't move my legs or my toes or anything else."

Gabe och Christian blev räddade av en annan fiskare som var i närheten och såg händelsen. Det här inträffade för några år sedan och Christian har nu delat med sig av sina bilder från olyckan och vägen tillbaka till att bli helt återställd. Så tänk dig för när fiskesuget gör sig påmint och åskan går.

Kolla in de helt galna bilderna här:

Läs hela berättelsen hos nyhetsajten KMBC eller kolla in intervjun på Youtube här nedan.