Den första dagen är över och Västervik är nu lämnat för den andra fiskeplatsen och en ny dag.

Om du missade avsnitt ett och två så bör du sluta läsa nu och istället gå till de tidigare avsnitten av Perch Fight. Texten nedan innehåller spoilers från avsnitt 1 och 2 (men inga om avsnitt 3).

I Västervik så lyckades Team Westin hålla undan och knipa förstaplatsen och tilldelades med det 4 poäng. De har fortfarande tävlingens enda fisk över ett kilo vilket är viktigt inför Big Five momentet efter sista dagen då lagens fem toppfiskar över de tre dagarna ger ytterligare poäng. De andra lagens toppfiskar ligger runt 900 gram så det är hyfsat jämnt. Team Abu knep den andra platsen och fick då 3 poäng. Fränstam höll sitt ord och badade i slutet av programmet.

Poängen och lagens toppfiskar ser alltså ut som nedan efter dag ett, vilket alltså är den totala ställningen än så länge:

Totala ställningen efter dag 1 (och nuvarande ställning i Big Five):
1. Westin – 4 poäng (Big Five 4 poäng)
2. Abu Garcia – 3 poäng (Big Five 3 poäng)
3. Söder sportfiske – 2 poäng (Big Five 2 poäng)
4. Rapala – 1 poäng (Big Five 1 poäng)

I avsnitt tre så ska vi till "Sjö X" en plats som lagen förmodligen inte fiskat tidigare och som är hyfsat okänt. Vilket sätter deltagarnas kunskaper på prov. Team Abu har lovat att Robbo ska bada om de kniper första platsen dag två. Se hur det går och mycket mer i avsnitt 3.

Häng med!

Alla prylar från Perch fight hittar du hos här hos Söder sportfiske.

Eftersnack med Abu Garcia