Dags för avsnitt fyra där poängen för dag två ska delas ut. Har du inte sett de tidigare avsnitten så bör du sluta läsa och de tidigare avsnitten av Perch Fight här. Texten nedan innehåller spoilers från avsnitt 1-3 (men inga om avsnitt 4).

På den andra av tre fiskeplatser - Sjö X där inget av lagen tidigare fiskat så sattes deras kunskaper verkligen på prov. Bäst gick det för Abu Garcia som är det enda laget som fiskat fullt men både söder och Westin har varsin toppfisk över kilot som är bättre än Abus bästa. Söder är dessutom endast en fisk ifrån att ha fiskat fullt men behöver nog tre bra fiskar till, samma för Westin. För Rapala går det lite trögare, de har bara en fisk på pappret och ingen storlek på den direkt.

Ställningen dag två efter halva dagen fiskad i avsnitt tre ser ut så här:

I Big Five så har Söder och Westin uppgraderat sina fiskar under avsnitt tre. Söder har nu tagit ledningen i Big Five och leder med 4620 gram över Westin som ligger tätt efter med 4550 gram. Inte långt efter ligger Abu Garcia med 4420 gram. Så det är en rätt tät toppstrid i Big Five.

Totala ställningen efter dag 1 (och nuvarande ställning i Big Five):
1. Westin – 4 poäng (Big Five 3 poäng)
2. Abu Garcia – 3 poäng (Big Five 2 poäng)
3. Söder sportfiske – 2 poäng (Big Five 4 poäng)
4. Rapala – 1 poäng (Big Five 1 poäng)

Nu kör vi, avsnitt fyra!

Eftersnack med Abu:

Alla prylar från Perch fight hittar du hos här hos Söder sportfiske.