Första av tre fiskedagar är avklarad och de första poängen har delats ut, nu är det dags för det tredje avsnittet och ett nytt vatten för lagen, ett vatten som ingen av dom varit på – sjö x.

Har du inte sett avsnitt ett så hittar du alla tidigare avsnitt av Pike Fight här!

Under den första fiskedagen så hade saker förändrats mot hur det var under lagens rekfiske. Sufix var kanske det lag som hade det tuffast med detta. För Söder gick det desto bättre när de nästan direkt hittade fisken grunt, till vad som verkade vara deras förvåning. Men de körde på med detta och det betalade sig. De hade ledningen vid lunchrapporten och höll ledningen hela dagen. För Sufix som det såg riktigt mörkt ut efter halva dagen återhämtade sig och slutade på en tredje plats. Westin som fiskade på ett annat område hittade fisk men mest smått, de slutade fyra och Svartzonker som fiskade pelagiskt hittade fisk med bra storlek men färre fiskar slutade sist.

Söder är alltså det lag som har ledning och också det enda laget med en meterfisk hittills. Deras fyra största fiskar har bara en cm mellan varje fisk, det är snyggt.

Resultatet efter dag 1

Så nu är det dags för "Lake X" i Dalsland en plats där ingen av lagen vet vart det är eller har haft tid att reka innan fiskedagen. Nu är det upp till bevis. Dag två, nu kör vi!

Eftersnack efter avsnitt tre

Hitta alla produkter från Pike Fight på Sportfiskeprylar.se