Så har vi kommit till den sista halvan av den andra fiskedagen som var på "sjö X". Nu ska poäng delas ut för den andra gången och efter detta avsnitt så har hälften av alla poäng delats ut.

Har du inte sett avsnitt ett så hittar du alla tidigare avsnitt av Pike Fight här!

Sjö X började med att alla lagen fick rekognoscera en lite stund innan själva fisket började. Det lag som öppnade starkt direkt var Sufix som redan på de första kasten landade bättre fisk. De andra lagen hade det lite kämpigare, Westin som låg i närheten av Sufix lyckades skopa lös en gädda med håven. Annars var det ingen mängdfiske, många kontakter och sedda gäddor men få som följde med upp.

Bäst lyckades alltså Sufix som har fyra fiskar på pappret som enda lag, vilket är bra men vad som är ännu bättre är att deras minsta gädda på 88 cm är större än någon av de andra lagens fiskar. Så de kommer nog behöva fiska defensivt, alltså hålla sin plats. Det är inte alltid den vinnande taktiken har historien visat. De andra lagen har som sagt fisk, även bättre fisk men har haft svårt att få dom att ta och följa med upp. Om det lossnar för något av de andra lagen så kan de snabbt börjar klättra, speciellt andra plats känns väldigt öppen för tillfället.

Ställningen när halva dag två har fiskats
Eftersnack med lagen efter avsnitt fyra

Hitta alla produkter från Pike Fight på Sportfiskeprylar.se