Så var det premiär för den femte säsongen av Pike Fight, en säsong som sägs bli den bästa hittills och en säsong som kallas "Pike Fight Norrland". Med det så tror jag att vi kommer att få se helt nya spännande vatten för Pike Fight.

Vill du se de äldre avsnitt så hittar du alla tidigare avsnitt av Pike Fight här!

I laguppställningen har det skett vissa förändringar. Den största är kanske att det nu är sex lag istället för fem och nykomlingarna är inga duvungar i sammanhanget. Lag CWC består av Trumman och Thofeldt. I övrigt så har Elias Narvelo tagit Thomas Petersens plats i Team Westin och Normark som bytt namn några gånger (Storm, Rapala, Sufix) heter numera Team 13 Fishing. En annan tråkigare nyhet är att Mikko för första gången saknas i Pike Fight, han ersätts av Victor Söderberg som vi bland annat sett fiskat tillsammans med Albin Sharghi i Abborrfemman. Mikko har även i dagarna meddelat att han lämnar Normark/Rapala som team-medlem.

  • Söder sportfiske med Henrik Sandahl och Nicklas Jonsson
  • Abu Garcia med Evelina Henriksen och Tobias Fränstam
  • Westin med Daniel Nilsson och Elias Narvelo
  • 13 Fishing med Mathias Holgersson och Victor Söderberg
  • Svartzonker med Mikael ”Snoken” Nilsson och Claes Claesson
  • CWC med Stefan "Trumman" Trumstedt och Jonny Thofeldt

Förra årets vinnarlag var Sufix och året innan det Rapala, alltså Mathias och Mikko. Vi får se om Mathias lyckas ta hem det för tredje året i rad men med en ny lagkamrat. Eller blir det kanske Söder sportfiske som tar sin tredje vinst? Eller nykomlingarna CWC eller någon av de andra hungriga lagen. Nu kör vi, tre dagars fiske uppdelat på sex avsnitt. Pike Fight 2020 Norrland, avsnitt ett, handsken är kastad.

Prylarna som används hittar du hos Söder sportfiske.