Då den vanliga sportfiskemässan är inställd även i år så försöker sig Oskar på Freewater Pictures att rodda ihop till en digital sportfiskemässa nu i vår.

Uppdatering: mässan pågår nu i skrivande stund och adressen är https://www.sportfiskesverigeonline.se

Mässan kommer att heta SportfiskeSverige Online 2021 och skulle ursprungligen pågå den 19-21 mars när den riktiga mässan skulle ha varit. Istället blev det den 9-11 april. Den kommer att baseras på digitala montrar men även liveframträdanden. Den kommer att fysiskt att ske en marina där det kommer att finnas en studio. Från denna plats kommer intervjuer, demonstrationer och live-fiske att ske.

Det kommer även finnas en variant på betesbyggargatan där betesbyggare kommer att kunna sälja beten genom en gemensam webshop och livechatta med sina besökare.

För utställare kostar en monter från 5 000 kr och uppåt beroende på vad man väljer till. För betesbyggare är montern kostnadsfri men istället betalar man en procentsats på 12,95% på sin omsättning under mässan.

Är man intresserad att delta som utställare så kan man anmäla sig här för att få mer information. Du kan även maila Oskar Stenberg på förnamn@freewaterpictures.se.

Här kan du se en förklarande video på hur det kan fungera, det är alltså denna platform, onlinemassan.com, som kommer användas.