Framtidens sportfiskareSportfiskarna har nu ett projekt som heter "Framtidens Sportfiskare". Det går ut på att man som vuxen ska ta med barn ut på fiske och dokumentera detta. Sedan postar man en bild och en kortare berättelse på Sportfiskarnas webbsida. När man gjort detta så får man en fiskehandbok och en fiske-DVD hemskickat. Man är även med i en tävling där man kan vinna fina priser.

Första pris i tävlingen är tre nätter på Storsjö fiskecamp för fyra personer. I detta ingår boende, fiskekort och en flugfiskekurs. I övrigt kan man bland annat vinna digitalkameror och kompletta fiskeutrustningar från Abu Garcia, Normark och Bios.

Projektets mål är att få fler barn att komma ut i naturen och att få mer erfarna sportfiskare att dela med sig av sina kunskaper till kommande sportfiskare, det kan vara fiskeknep men även hur man bedriver ett hållbart fiske.

Porjeket är öppna för alla, man behöver inte ens vara medlem i Sportfiskarna för att delta (även om man såklart bör vara det). En liten insats speciellt så här under semestertider med chans att vinna fina priser så delta och hjälp till att "forma" framtidens sportfiskare!

Projeket Framtidens sportfiskare