Stora gäddspinnare har slagit igenom ordentligt inom sportfisket. Jag har en spinnare i min beteshink som jag gillar speciellt mycket, det är en helgul M/G-spinnare från Lindy. Den görs inte längre i den färgen och den börjar bli rätt sliten, väldigt lite bucktail kvar på den bakre kroken, huvudet glappar lite på ståltråden och skedarna har blivit rätt missfärgade.

I förra veckan så köpte jag en ny M/G-spinnare och tog ett par gäddor med den under helgen. Efter det så släppte "tråden" som håller bucktailen på plats och den ena skeden ser ut som om den har dragits i ett grustag. Just för denna spinnare gick det väldigt snabbt utför, men jag har haft andra M/G-spinnare som också blivit slitna relativt snabbt. Så vad gör man? Reklamerar och hoppas på bättring eller torkar tårarna och lappar ihop den så gott det går på egen hand?

Jag har testat en hel del spinnare men ingen som jag tycker går riktigt lika bra som M/G eller som jag har samma förtroende för, som kanske är det viktigaste.

Vad jag har hört så verkar fler än jag ha lite synpunkter på kvaliteten på just M/G-spinnare. Trots detta så är just dessa spinnarna en av mina favoriter bland tandemspinnare men det hade inte skadat om de höll lite längre.