Så var det dags för det fjärde avsnittet av sex. Den andra hälften av den andra fiskedagen och det är nu poängen för denna fiskedag kommer att delas ut. Efter detta avsnitt så har hälften av poängen delats ut och endast en fiskedag återstår.

Om du mot förmodan har missat tidigare avsnitt så kan du se avsnitt ett, avsnitt två och avsnitt tre på respektive länk.

I avsnitt tre började det verkligen hända grejer och Tobias Fränstam i Team Abu Garcia landade tävlingens första 100+ fisk. Men även Team Westin fiskade riktigt bra och landade tävlingens andra 100+ och den längsta fisken hittills i tävligen på 106cm. Team Storm som poängmässigt ligger först efter första dagens fiske i Trosa hade det svårare den första hälften av dagen på Mälaren. De fiskade fullt precis som alla andra lag men inga längre fiskar. Mikko höll på att bryta ihop efter att missat två bättre fisk men repade sig. Team Söder som låg bredvid Team Westin och fiskade en del landade även dom bra storlekar men saknade toppfisken.

Poängställningen inför avsnitt fyra

Team Storm 4 poäng, 85cm i topp
Team Söder 3 poäng, 92cm, 92cm och 91 cm i topp
Team Westin 2 poäng, 106cm och 94cm i topp
Team Abu Garcia 1 poäng, 101cm i topp

Kommer Westin hålla ledningen hela dagen som Team Storm lyckades göra eller kommer de andra lagen att komma ikapp? Team Söder är bara en toppfisk ifrån. Team Abu ligger också och fiskar där stor fisk finns. Det känns onekligen som att avsnitt fyra kommer att bjuda på ännu större fisk. Nu avgörs kampen om Mälaren. Nu kör vi!