Så har det äntligen blivit dags för premiäravsnittet av Pike Fight 2017. Gäddtävlingen där Söder Sportfiske utmanar andra riktigt duktiga gäddfiskare under tre fiskedagar på tre olika platser. Den största skillnaden från förra säsongen är att det nu är totalt fem lag som tävlar om poängen. Platser för denna säsong är Mälaren, Furusund och Östhammar. Filmat och producerat att Freewater Pictures och avsnitten släpps varje tisdag klockan 20:00.

Tävlingen går ut på att på varje fiskeplats nå en så lång längd som möjligt på de fem längsta gäddorna och poängen som ges det vinnande laget är fem, därefter fyra, tre, två och ett. Poängen delas ut efter avslutad fiskedag på respektive plats, det innebär i avsnitt två, fyra och sex. Utöver dessa poäng så ges även poäng ut för lagens fem totalt längsta fiskar över de tre dagarna efter samma princip i det så kallade Big Five momentet. Ett lag kan alltså maximalt få 5 + 5 + 5 + 5 = 20 poäng.

Lagen är:
Söder sportfiske med Henrik Sandahl och Nicklas Jonsson
Abu Garcia med Håkan Franson och Tobias Fränstam
Westin med Ronny Andén och Thomas Petersen
Storm med Mikko Seppänen och Mathias Holgersson
Svartzonker med Mikael "Snoken" Nilsson och Claes Claesson

Kommer Söder sportfiske kunna försvara sin seger från förra säsongen, kommer Ronny få slut på kaffe i ett kritiskt ögonblick och kommer Mikko till slut att tappa det helt över ett missat hugg? Nu kör vi, avsnitt ett av säsong två av Pike Fight.

Du vet väl att du kan köpa biljetter till biovisning av finalavsnittet samt hitta prylarna lagen använder hos Söder sportfiske.