Rapala lanserar nu tre nya beten för gäddfisket – Super Shadow Rap, X-Rap Peto och X-Rap Scoop. De gör det dessutom med dunder och brak. Om du skulle fånga en gädda som står sig som det nya svenska rekordet vid årets slut på ett av dessa tre beten så kammar du hem en saftig prischeck på 200 000 kr.

Om du fångar en gädda på 110cm eller längre och rapporterar den så ska du erhålla produkter till ett värde av 4000kr. Förutsatt att allt gått rätt till. Fullständiga regler och instruktioner hittar du på rapalapike.se.

Super Shadow Rap

Den kan vevas hem som en vanlig wobbler men kommer till sin rätt när den jerkas. Super Shadow Rap har en mycket oregelbunden gång och om man gör ett spinnstopp så att linan slackar så kan man få den att vända sig 180 grader.

Djup: 1-1,4 m
Längd: 16 cm
Vikt: 77 g
Krok: Två 3/0

X-Rap Peto

Ett hybridbete där man kombinerat Rapala X-Rap konstruktion med en snyggt färgsatt shadtail i gummi. Den är sakta sjunkande samtidigt som den håller sig i ett horisontalt läge. X-Rap Peto är ett bete som passar de flesta fisketillfällen. X-Rap Peto har kickande och rullande rörelser som klarar av att fiskas både supersakta och snabbt och passar från grunt till medeldjupt vatten.

Djup: 0,5-1 m
Längd: 20 cm
Vikt: 83 g
Krok: Två 2/0

X-Rap® Scoop

Ett helt nytt skeddrag från Rapala. Fiskas bäst i grunda till medeldjupa vatten. X-Rap® Scoop har en sakta rullande gång med stora sida/sida rörelse. Om man gör ett spinnstopp så glider den sakta ner i djupet som en döende fisk. X-Rap® Scoop finns i 14 fantastiskt läckra färger och är ett året runt bete.

Djup: 1,6 m
Längd: 14 cm
Vikt: 68 g
Krokar: 2/0 & 4/0

Alla färger

Super Shadow Rap

X-Rap Peto

X-Rap Scoop