Efter Pike Fight 2018 så var Big McHybrid populärare än någonsin. I samma veva så meddelades även att Big McHybrid skulle utgå ur Abus sortiment och alla sprang till butikerna för att få tag på ett exemplar.

För några dagar sedan avslöjande Tobias Fränstam att den skulle göra en comeback i en uppdaterad skepnad. I senaste PredatorFight (avsnitt fem) så fiskade han framgångsrikt med ett prototyp av denna nya version signerad Svartzonker.

Tobias berättar om hur de tog fram den nya hybriden och att gången på den är som en "flipperkula", du kan se det 62 min in detta avsnitt av Predator Fight.

Även i eftersnacket så berättar han vidare att han tjatade till sig en McHybrid och inför PredatorFight så limmade Claes ihop ett testexemplar åt Fränstam. Formen är lite rundare och tjockare än tidigare vilket gör att den rullar lite bättre och går mer orgelbundet, som en flipperkula som Fränstam själv sa. Materialet kommer att vara i transparent plast vilket gör att man kan ha folie och glitter inuti betet. Man har även ändrat öglornas position något vilket minimerar risken att främre kroken fastnar i tafsen.

Betet finns inte i butik ännu utan kommer troligtvis inte förrän hösten, men den som väntar på något gott.

Prototyp av nya stora McHybrid, bild används med tillåtelse av Tobias Fränstam
Prototyp av nya stora McHybrid, bild används med tillåtelse av Tobias Fränstam
Några av de slutgiltiga betena och färgerna som kommer dyka upp i butik