Så har vi nått det sista avsnittet av första säsongen av Predatorfight. Det är nu poängen för den sista dagen och för Big Five ska delas ut och allt ska avgöras. Missade du de fem första avsnitten så hittar du dom här.

Under den första halvan av den sista dagen då man alltså primärt fiskar gädda så lyckades tre av lagen att fylla sina papper. Två av dessa lag fiskade inom synhåll för varandra, det var Abu och Sufix. Abu lyckades mot slutet att ta den fisk de ville ha till Big Five och är det lag som leder sista dagens fiske. Frågan är nu om de sadlar om och försöker uppgradera sina abborrar och gösar till Big Five, vilket troligtvis är en nödvändighet för dom att vinna.

Sista dagens resultat efter halva dagen fiskad är följande:

Från dag ett och två har lagen säkrat följande poäng:

  1. Westin – 12 poäng
  2. Abu Garcia – 8 poäng
  3. CWC – 8 poäng
  4. Söder sportfiske – 6 poäng
  5. Savage Gear – 5 poäng
  6. Sufix – 4 poäng

Sista dagen kommer alltså poäng delas ut för både dagens fiske och för Big Five. Det innebär att ett lag kan få ytterligare maximalt 12 poäng och minimalt 2 poäng. Alla lag har en chans att vinna. För stunden är det Westin som har ledningen på 21 poäng tätt följt av Abu Garcia på 20 poäng efter att ha fiskat upp sig rejält. Westin skulle verkligen behöva bättra på sitt gäddresultat för att säkra vinsten.

Finaldagen var också lite speciell då man bröt vid lunch pga oväder och återupptar fisket dagen efter nu i det sista avsnittet så förutsättningarna kan vara rejält annorlunda mot första halvan.

Nu ska det avgöras!

Eftersnack efter det sista avsnittet