Tobias Fränstam avslöjade under PredatorFight att stora McHybrid skulle göra en comeback i en uppdaterad version. Under en livesändning på Abu Garcias Instagram presenterade Claes detta bete och även att det kommer en mindre version av den i denna nya tappning.

Ytterligare en nyhet som levererades var att den gamla wobblern McCelly också kommer göra en comback i höst. Den kommer i två gäddstorlekar, precis som den ursprungligen fanns i. En större som väger ca 80 gram och en mindre som väger 53 gram. Sen har de lagt till en ny mindre tredje storlek som passar perfekt till abborre och gösfisket, eller om man verkligen vill downsiza för gäddan.

Nya McCelly ser att vara byggd på samma sätt som nya McHybrid med färger som har glitter inuti och som ger ett fint djup.

Personligen så gillar jag verkligen den gamla lilla McCelly med den lilla skeden och i färgen "nors" som väl egentligen är en skitmört färg. Den kan vara helt oslagbar vissa dagar på sommarhalvåret. Jag ser med spänning fram mot denna uppdatering i höst. De ser rikigt fina ut.

Kolla in Instagramvideon där man får se fler färger, både på McCelly och nya McHybrid och lyssna på Claes när han berättar om betena. Bilderna nedan kommer från denna video. Du hittar den här

Blåsilver
Minivarianten som är sakta sjunkande