Hösten börjar närma sig och med det så även Pike Fight. I år är den femte säsongen som visas och det är lite nya ansikten och några ändringar. Den största ändringen är att det är sex lag istället för fem. Nykomlingarna som inte är några duvungar är Team CWC med Trumman och Thofeldt som medlemmar. CWC har varit med i Söders Perch Fight och nu senast i Predator Fight men aldrig tidigare i Pike Fight, så det ska bli kul att se.

I övrigt så har Elias Narvelo tagit Thomas Petersens plats i Team Westin och Normark som bytt namn några gånger (Storm, Rapala, Sufix) heter numera Team 13 Fishing. En annan tråkig ändring där är att Mikko Seppänen saknas för första gången i Pike Fight, kanske den största förlusten för produktionen. Istället kommer vi att få se Victor Söderberg fiska tillsammans med Mathias Holgersson.

I övrigt så är deltagarna desamma som tidigare. Den 6/10 så släpps första avsnittet, så boka plats i soffan redan nu. Avsnitten hittar du på Freewater Pictures Youtube men även här på Skvalp.

Avsnitten

Se teasern här:

Som vanligt så är initiativtagarna Nicklas Jonsson och Henrik Sandahl från Söder sportfiske med
Team 13 Fishing består av Mathias Holgersson och Victor Söderberg
Team Abu Garcia består av Evelina Henriksen och Tobias Fränstam
Nykomlingarna Team CWC består av Stefan Trumstedt och Jonny Thofeldt
Team Svartzonker med Mikael Nilsson och Claes Claesson
Team Westin med Elias Narvelo och Daniel Nilsson