Första dagen är avklarad och med det har poängen delats ut och vi har ett lag som ligger först och ett som ligger sist. Om du inte har sett de två första avsnitten så hittar du avsnitt 1 här och avsnitt 2 här. Se dom först innan du läser vidare om du inte har gjort det.

Efter första halvan av dag ett så hade alla lag fiskat fullt och det handlade om att byta ut fisk. Det lag som fiskat till sig bäst resultat var Söder Sportfiske med 442 cm. Det visade sig att de lyckades hålla undan de andra lagen trots att de endast uppgraderade en fisk, men det visade sig bli deras toppfisk på 99cm. Abu Garcia gick från tredje till andra plats med bara 2 cm bakom Söder. Westin lyckades bara uppgradera 7 cm och bytte sin andra plats mot en fjärdeplats under eftermiddagen. Det berodde till stor del på att 13 fishing fiskade upp sig och med sin sista fisk passerade de både Westin och CWC och placerade sig på en tredjeplats. Nykomlingarna CWC placerade sig på en femteplats men de knep och tävlingen andra 100 cm fisk. Sist kom Svartzonker dag ett.

Poängställningen efter dag ett utan Big Five inräknat är alltså:

PositionLagPoängLängsta fisk
1.Söder Sportfiske699 cm
2.Abu Garcia592 cm
3.13 Fishing489 cm
4.Westin3103 cm
5.CWC2100 cm
6.Svartzonker188 cm

Nu är det alltså dags för en ny dag och ett nytt vatten. Söder sportfiske ligger helt klart bäst till men kommer deras taktik för denna dag fungera lika bra? Nu sparkar vi igång dag två!

Prylarna som används hittar du hos Söder sportfiske.