Tobias Fränstam avslöjade under PredatorFight att stora McHybrid skulle göra en comeback i en uppdaterad version. Under en livesändning på Abu Garcias Instagram nu i juni presenterade Claes nya McHybriden och även att det kommer en mindre version av den i denna nya tappning.

Ytterligare en nyhet som levererades under denna sändning var att den gamla wobblern McCelly som utgått också kommer göra en comeback i höst. Den kommer i två gäddstorlekar, precis som den ursprungligen fanns i fast endast med en storlek på hakskeden.

En större som är 17 cm lång och väger 90 gram och en mindre på 14 cm som väger 64 gram. Sen har de lagt till en ny mindre tredje storlek som passar perfekt till abborre och gösfisket, den är 7 cm lång och väger 9 gram. Samtliga storlekar kommer i åtta färger.

Nya McCelly är byggd på samma sätt som nya McHybrid med färger som har glitter inuti och som ger ett fint djup. Materialet är ABS plast, viktade med zink och är handmålade.

Personligen så gillar jag verkligen den gamla lilla McCelly med den lilla skeden och i färgen "nors" som väl egentligen är en skitmört färg. Den kan vara helt oslagbar vissa dagar på sommarhalvåret. Jag ser med spänning fram mot denna uppdatering i höst. De ser riktigt fina ut.